Shfaqet Ushtria Çlirimtare e Çamërisë, me uniforma dhe kallashnikovë dhe pa maska (FOTO)

Kohëve të fundit në Ballkan ka mbizotëruar tema e shkëmbim kufijsh që së pari herë e përmendi presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi gjë që fuqishëm u kundërshtua nga faktori ndërkombëtarë,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Ndërkohë, në rrjetin social facebook janë shpërndarë fotografi të shumta të disa djemve dhe vajzave me uniforma të Ushtrisë Çlirimtare të Çamërisë ku për dallim nga herrave tjera ata kanë dalur pa maska.