Nëse keni problem me zorrën e trashë këto pije duhet t’i konsumoni

Zorra e trashë është një pjesë e sistemit të tretjes. Ajo është përgjegjëse për nxjerrjen e ujit, kripës, lëndën ushqimore të patretshme, përpunimin e ushqimit që nuk është tretur në zorrën e vogël dhe eliminimin e mbeturinave të ngurta nga trupi.Megjithatë, kur nuk funksionon siç duhet, fillon të përthithë toksina, në vend që t’i eliminojë ato, duke shkaktuar probleme si: dhimbje koke, fryrje barku, kapsllëk, gazra, shtim në peshë, energji të ulët, lodhje dhe sëmundje kronike,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Këto probleme mund të shkaktohen edhe nga ushqimet e gatshme të paketuara (shumica e ushqimeve që hamë sot janë të ngarkuar me aditivë, ruajtës dhe kimikate të tjera) që çojnë në shtimin e mukusit në zorrës së trashë, duke prodhuar toksina që helmojnë trupin.POR, me ndihmën e spastrimit të zorrës së trashë, ju lehtë mund të hiqni qafe toksinat e dëmshme dhe të risillni funksionimin normal të saj.Kjo gjithashtu do të ndihmojë në rritjen e energjisë tuaj dhe në përmirësimin e absorbimit të vitaminave dhe lëndëve ushqyese të trupit.