Shkenca zbulon moshën më të mirë për të pasur fëmijë; gratë nuk mund ta besojnë atë

Në kundërshtim me besimin popullor, një studim i udhëhequr nga Dr. John Mirowsky, një sociolog në Universitetin e Teksasit, zbuloi se koha e përkryer që gratë të bëjnë fëmijë është mosha 34 vjeçare.Disa fakte:• Eksperti i Shëndetit të Grave tha se gratë duhet të kenë fëmijë në moshat 34 dhe 35 sepse disa zona të trupit mund të zhvillojnë sëmundje ose kushte shëndetësore gjatë një gruaje 20-vjeçare. Në moshën 34 vjeç, trupi i një gruaje është në gjendje optimale për t’u përgatitur dhe për të mbajtur një fëmijë të shëndetshëm me kohë të plotë,shtyp re,klamen dhe vazhdo

• Dr. Mirowsky po ashtu vë në dukje se gratë duhet të jenë të kujdesshme për të pasur fëmijë në fund të viteve ’30. Ndërsa trupi femëror plaket, shanset për të marrë sëmundje të caktuara dhe komplikime të sistemit riprodhues rritet.• Psikologë të tjerë po kontribuojnë për të riafirmuar teorinë e Dr. Mirowsky: Gratë 34-35 vjeç në përgjithësi kanë një marrëdhënie të qëndrueshme me partnerin e tyre, një sasi ideale të energjisë dhe vitalitetit, kanë arritur një nivel të caktuar të profesionalizmit dhe janë mjaft të pjekura për të rritur në mënyrë efektive një person tjetër.