Çfarë po ndodh kështu? Haradinaj përplasët keq edhe me Kadri Veselin ia len takimin ne gjysmë

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, njëherësh kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka marrë pjesë në takimin që e ka thirrur kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Ai pas një kohe ka dal nga takimi, duke treguar se brenda janë ende përfaqësues të partive në koalicionin qeveritar si dhe ata të PSD-së dhe Alternativës, transmeton ksp.Veseli të hënën ka ftuar krerët e partive politike për të diskutuar për harmonizimin e një rezolute për dialogun me Serbinë.Ftesës së Veselit iu ka përgjigjur negativisht LDK dhe Vetëvendosje.