Pastruesja e hotelit hap sirtarin gjatë pastrimit të dhomës së ciftit dhe bërtet nga ajo që sheh

Një çift i moshuar nga Ypsilanti, Michigan vendosi se ishte koha per te lene shtëpinë e tyre dhe për të shkuar në Kentaki ,per tu bashkuar me femijet dhe familjen e tyre. Ata mblodhen gjerat qe duhet te merrnin me vete.Furgoni u mbush me te gjitha sendet e tyre dhe cdo gje ishte ne rregull.Ata kishin para te mjaftueshme per te paguar punetoret qe i ndihmuan ne mbledhjen e gjerave dhe faturat në shtëpinë e tyre të re,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Rreth 11,000 dollarë,te cilat i mbanin ne kuletën e gruas.Kur arritën në shtëpinë e tyre të re, ata vune re diçka të tmerrshme te cilet i deshperoi tej mase.Paratë kishin humbur.Çanta e gruas, ku mbanin paratë, kartat e kreditit dhe ID-të, mungonte. Çifti i shqetësuar nuk e dinte se ku mund ta kishte humbur çantën. Ata nuk dinin ke te telefonin.Për fat të mirë, shqetesimi i tyre nuk zgjati shume.