Tezja ime përdori këtë maskë me aspirinë- Ajo është 50 vjeçe dhe tani duket si 30! Provojeni


Aspirina është një qetësues i cili përdoret shumë nga të gjithë ne.Zakonisht u jepet pacientëve të cilët vuajnë nga problemet kardiovaskulare për shkak të vetive antiinflamatore që ka.

Por duke lënë mënjanë anën pozitive që ka për shëndetin tuaj,ai gjithashtu mund të përdoret dhe në fushën e kozmetikës..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin