Përlotëse/ Djali nga Prishtina i bën dhuratën më të bukur vajzës së paralizuar nga Tirana (VIDEO)


Llambrini Papa ose Nina siç e thërrasin shkurt ka lindur e paralizuar e nuk mund të ecë.

Vajza 17-vjeçare ka kërkuar të jetë pjesë e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” në News24 duke i shkruar dhe kërkuar një karrocë me rrota moderne me bateri për të lëvizur..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin