Përdorni këtë erëz dhe nuk do të shihni më milingona në shtëpinë tuaj


Nëse keni miliongona nëpër shtëpi, mjafton të vendosni pakëz kanellë në zonat ku ato përqendrohen, dhe miliongonat do të largohen.

Kjo sepse, siç shpjegon David Wolfe, aroma e kanellës, e cila është mjaft e fortë edhe për njerëzit, për milingonat është shkatërrimtare..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin