Vdes gruaja më e moshuar në botë! Nuk do ta besoni sa vjeçe ishte !!!

Ana Vela Rubio u lind më 29 tetor 1901 në afërsi të Kordobës dhe që nga mosha 40-vjeçare e shekullit të kaluar ka jetuar në Kataloni.

Ajo mori përsipër kurorën e evropianes më të vjetër, kur më 15 prill të këtij viti, Emma Morano vdiq në moshën 117 vjet e 137 ditë.

Kjo grua vdiq ditë më herët dhe: Largo reklamën mëposhtë / artikullin