Bill Gates: Monedhat virtuale si bitcoin janë duke vrarë direkt njerëzit

Themeluesi i Microsoft dhe një nga njerëzit më të pasur, tha se ka qëndrim të rezervuar për kriptomonadhat, dhe se ato “po vrasin njerëzit në një mënyrë mjaft të drejtpërdrejtë”. Këtë qëndrim e shprehu gjatë një diskutimi online në të cilin ai përgjigjet drejtpërdrejtë në çdo pyetje që një:
Largo reklamën më poshtë / artikullin