Amerika i kthen shpinën Ramush Haradinajt, i refuzon vizën

Raportet e tendosura me Ambasadën Amerikan që lidhen me tentimin për shfuqizimin e Gjykatës Speciale, si dhe këmbëngulja në dështimin e marrëveshjes së demarkacionit, duket se kryeministrit Ramush Haradinaj po i hakmerren nga Uashingtoni zyrtar. Mësohet se kryeministrit Haradinaj dhe bashkëshortes së tij i është refuzuar viza amerikane.
Largo reklamën mëposhtë / artikullin