Flokët e tij pushtuan rrjetin, si duket tani vogëlushi i famshëm (FOTO LAJM)

Modeli i tij i flokëve e bëri atë VIP në rrjetet sociale duke ngjallur mjaft kureshtje nëse kishim të bënim me një model të zgjedhur nga e ëma apo ashtu kishte lindur.

Tani Cox Noon është rritur dhe modeli i flokëve është krejt tjetër nga ai kur ishte vetëm 9 javësh.

Për më tepër, ndiqni galerinë:

Largo reklamën / artikullin