Ish-presidenti Fatmir Sejdiu: Pak gjumë kishte në natën e 16 shkurtit

Fatmir Sejdiu – Ish President i Kosovës, në kohën e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, duke folur në emisionin e sotëm ‘Alo Mirëmëmngjesi’ të Radio Dukagjinit, ka shkëputur çaste dhe emocione nga rrjedha e orëve të parashpalljes së pavarësisë. Duke sjellur këto shkëputje, ish-presidneti Sejdiu ka thënë se kishte pak gjumë dhe shumë emocion në:
Largo reklamën mëposhtë / artikullin