Paralajmërohen protesta të reja kundër Ligjit të Gjuhëve

Vazhdojnë thirrjet për protesta kundër miratimit të ligjit për përdorimin e gjuhëve. Llogari të ndryshme në rrjetet sociale bëjnë thirrje për protesta masive dhe bllokim të rrugëve.

E ndërsa mbrëmë qindra qytetarë janë mbledhur në shenjë revolte para shtëpisë së deputetit të LSDM-së nga Velesi, Pançe Ivanov.
Largo reklamën më poshtë / artikullin