Azem Syla dëshmon në rastin kundër Fatmir Limajt

Ish-komandanti i shtabit të përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Azem Syla, për komunikatën e publikuar në “Zëri i Kosovës”, që merrte përgjegjësinë për vrasjen e Ramiz Hoxhës dhe Selman Binishit, ka deklaruar se nuk ka pasur njohuri për të dhe se nuk e din se kush e ka shkruar.
Largo reklamën mëposhtë / artikullin