Ku ta hedhi hajmalinë që e kam?

Ku ta hedhi hajmalinë që e kam?
Pyetje:
Eselamu alejkum!Unë besoj në Zot, falem por e kam bërë një gabim. Kam një hajmali, s’e kam
ditur se është gjynah dhe e kam mbajtur një apo dy javë por prej asaj dite që
e kam kuptuar se është gjynah nuk e mbaj më.

Allahu ju shpërbleftë me të mira!
Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote