E pabesuseshme: Nëse flokët tuaj bien më shumë se normalisht ju duhet të lexoni këtë!

Per shkak te lyerjes, thareses, pjasterit,n dotjes dhe stresit shume gra vuuajne nga renia e flokut.

Dieta e varfër është një nga arsyet kryesore për të vuajtur nga humbja e tepërt e flokëve, kështu që hapi i parë për ta ndaluar është shtimi i ushqimit me proteina, hekur dhe vitaminë B në planin tuaj ushqimor.

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote