A është mëkat të shkrish plumb…?

A është mëkat të shkrish plumb…?
Pyetje:
Selamun alejkum! A mund ta di se a është mëkat të shkrish plumb ose të shkosh te hoxha.
Kohëve të fundit jam e hutuar shumë, nuk po mundem të bëj asgjë, as
të mësoj e as të punoj. Kur dëshiroj të mësoj më kap nervoza dhe
s’mundem të vazhdoj.

Përgjigje:

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote