(Mos) Kritika e ka kohën e vet

(Mos) Kritika e ka kohën e vet
Tregimi 12
(Mos) Kritika e ka kohën e vet

Në ushtrinë gjermane, si rregull, është e ndaluar të qortosh dikë menjëherë pasi ka ndodhur rasti. Duhet pritur të kalojë pak kohë. Nëse kritika bëhet menjëherë, dënohet ai që kritikon dhe jo ai që ka gabuar.

Një vajzë tetëmbëdhjetëvjeçare…………

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote