Çfarë ndodhë nëse mbani shumë urinën?

Çfarë ndodhë nëse mbani shumë urinën?

Në shumicën e rasteve mbajtja e urinës nuk do të jetë rrezik për jetën, mirëpo nëse veproni kështu shpesh dhe çdo ditë, me siguri do të lërë pasoja në shëndetin tuaj. Ja cilat janë pasojat…

Shpesh jemi duke u ngutur dhe në raste të tilla e dimë

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote