Mirmëngjes, shikoni disa ide si të kombinoni veshjet velvet!


Velveti u bë një nga veshjet më trend për këtë vit. U vesh dhe u pëlqyen më shumë nga të gjitha materialet e tjera. Megjithatë, për shkak se nga vetë materiali duket pak më formale dhe më luksoze, zakonisht nuk e shikojmë të kombinohet shumë nga femrat në përditshmëri.

Hap reklamen / Vazhdo Artikullin