Eurovizion/ Ja kush kryeson sondazhet deri më tani dhe ku renditet Shqipëria!


Faqja zyrtare e Eurovizion që zhvillon sondazhe « Wiwibloges.com » prej disa ditësh ka hapur hapur sondazhin e parë me të gjitha këngët që do të konkurrojnë në Eurovision 2018 që këtë vit mbahet në Portugali.

Një ndër këngët më të pëlqyera të Eurovision këtë vit ka qenë “Non mi avete fatto niente” e interpretuar nga Ermal meta dhe Fabrizio Moro.
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin