Lajm i madh për gjithë botën dhe Shqiptarët: E pat puna e Putinit, tani po raportohet se ai…


”Lajm i madh për gjithë botën dhe Shqiptarët: E pat puna e Putinit, tani po raportohet se ai…”
Dr. Can Kasapoglu është bashkëpunëtor shkencor në EDAM Center për Ekonominë dhe Studimet Politike në Stamboll.

Ai është pyetur për pasojat që mund të ketë rrëzimi i një avioni ushtarak rus nga dy avionë luftarakë turq F-16.Më poshtë, intervista:
Hap reklamën mëposhtë / artikullin