U ndalohet dalja nga shteti 9 ministrave, 26 politikanëve, 98 drejtorëve, 15 kryebashkiakëve e 31 deputetëve


Lista e plotë e të bllokuarve për të dalë nga Shqipëria ka në përbërje emrat e 17 ministrave e ish-ministrave, të 42 politikanëve e ish politikanëve, të 123 drejtorëve e drejtorëve rajonalë akutalë, të 10 kry epolicëve e ish-kryepolicëve, të 29 kryedoganierëve e ish-kryedokanierëve, të 79 pushtetarëve e ish-pushtetarëve lokalë dhe të 64 deputetëve!

Hap reklamën më poshtë / artikullin