Prag “lufte” në rajon? Rusia armatos Greqinë dhe Qipron

Tensionet në Egje duket se kanë arritur kulmin ditët e fundit, duke detyruar edhe fuqitë e mëdha ushtarakë të marrin masa.Ndërkohë që Turqia po mban stërvitje të mëdha ushtarake, duke sfiduar Greqinë dhe Qipron, Rusia dhe SHBA-ja i janë afruar rajonit.

Në zonë gjendet edhe Flota e Gjashtë Amerikane..
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote