A e keni ditur se në këto 2 vende e keni të ndaluar të falni namazin!!!

1- Namazi në varreza: Transmetohet nga Ebu Seidi, nga profeti -alejhi selam- se ka thënë: “Toka është e gjitha xhami përveç banjove dhe varrezave” .

Transmetohet nga Aishja -radiallahu anha- nga profeti -alejhi selam- tha në sëmundjen që vdiq: “I ka mallkuar Allahu hebrejtë dhe të krishterët, i morën varret e profetëve të tyre:
Hap reklamën më poshtë / artikullin