Djali kthehet nga Anglia dhe i prezanton familjes të dashurën, nënës i bie të fikët

Një djalë shqiptar, që jetonte në Angli, disa ditë më parë është kthyer në vendlindje për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij.

Por, familjarët e tij janë habitur kur e kanë parë nusen e djalit, pasi nuk e dinin se e dashura e tij ishte 20 vite më e madhe se ai. Siç raporton gazetari i “Aldo Morning Shoë”
Hap reklamën mëposhtë / artikullin