Strehoi në shtëpi 20-vjeçaren, por i mori burrin! Historia që na shokoi sot tek Arditi!

Historia e pabesueshme!Rubrika “Ka një mesazh për ty” te “E diela shqiptare” vijoi me historinë e jetës së Verës, protagoniste edhe në pjesën e parë të rubrikës, dhe marrëdhënies së veçantë me djalin e saj.

Vera ka kaluar një jetë plot pengesa dhe ngjarje që kanë shënjuar jetën e saj.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plote