Serbët i vranë fëmijët në luftë, por pas 20-vitesh ndodhë mrekullia…


Isaku tha:
“Në këtë nëntor mi ka sjellë në jetë perëndia dy fëmijë binjakë, vajzën Lumnijen edhe djalin Ejupin edhe i kam përtëri emrat e tyne. Ma shkurt më gëzoj Zoti edhe një herë në këtë jetë. Ky është një lehtësim i madh për mu, ishalla Zoti nuk e len askënd pa fëmijë, unë kam përjetu shumë, por më në fund erdhi kjo dhuratë prej Zotit”, tregon me lot në sy Isaku, derisa duart i kishte vendosur tek dy fëmijët binjakë Ejupi dhe Lumnia, ai me buzë në gaz thotë se përveç që i ishte hakmarrë me pushkë armikut, kjo është hakmarrja më e madhe.”
Kliko hapsiren e meposhtme per me shume informacione :

 

 

 

 

 
Kliko Linkun