Eksklusive: Flet gruaja që kërkoi kokën e Miloshevicit. Ai nuk ka vdekur ai gjendet në…

Related image
Sllobodan Millosheviqi u akuzua për të udhëhequr një komplot në Kosovë, kur ai ishte President i Republikës Federale të Jugosllavisë, për të dëbuar këtë territor një pjesë e rëndësishme e popullsisë shqiptare, për të siguruar kontrollin serb mbi krahinë. Ajo pretendohet në aktakuzë që forcat nën komandën e tij dëbuar disa 800,000 civilëve shqiptarë të Kosovës, të vrarë qindra burra, gra dhe fëmijë në mesin e kësaj popullate, dhuna seksuale shkaktuar shumë gra dhe shkatërruar dhe plaçkitën pasurinë e shqiptarëve. Aktakuza pohoi më tej se forcat e drejtuara nga Millosheviqi i kryen këto krime sistematikisht në të gjithë Kosovën.
Kliko linkun e meposhtem per me shume :

 

 

 

 
Kliko Linkun

42 thoughts on “Eksklusive: Flet gruaja që kërkoi kokën e Miloshevicit. Ai nuk ka vdekur ai gjendet në…”

  1. i have wondershare video converter ultimate for mac , the registration number on the the application doesn’t match the registration number that i bought for my retirement community. It looks like a pirated copy the support email is a false email address. the registration number is grayed out we bought this software for 2-5 people paid 118 dollars can’t even get support. every DVD we burn has looped. Can’t believe they sent me a pirated one. i tried to uninstall the bad copy so i can download a new copy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.