Një vrimë e hapur u hap në oborrin e shtëpisë së tij. Kështu ai u fut brenda. Çfarë ka gjetur? Shkencëtarët janë të zhgënjyer …


Boshllëqet e lavamanëve janë ngjarjet ngjitëse në natyrë që ndodhin kur toka nën sipërfaqe të arratiset ose dobësohet, dhe sipërfaqja më pas dorëzohet për të zbuluar një vrimë të madhe.Një hendek i lavamanit është gjëja që shfaqet në fluturimin Johnny Morris në Misuri. Personi tepër shumë i pasur dhe pronar i dyqaneve Bass Pro nuk do të plotësonte thjesht hendekun megjithatë; ai ishte i interesuar për çështjen e asaj që ishte brenda, kështu që ai filloi të zbulonte. Morris tha: ‘A është shumë e njëjtë me një gjë të mirë që duhet të rreshkisni ose nëse hollows të mëdha natyrore’, mister, dhe kjo është energji disa pjesë të secilit prej tyre. Çfarë mendoni për këtë sipërmarrje zbulesash? A është e justifikuar, përkundër të gjitha telasheve?
Kliko me poshte per me teper