Këtij i thuhet Shqiptar me Zemër, Shikoni çfarë rrahje i bën serbit (Video)

Shefat Isufi nga Tërnoci i komunës së Bujanocit ka fituar titullin kampion i Evropës në IBF kategoria gjysmë e rëndë. Ai mundi kundërshtarin e tij Slavisha Simonovic nga Serbia gjatë boksimit që u zhvillua në Regensburg të Gjermanisë.Boksier nga Lugina ka arritur të tregojë profesionalizëm e kulturë të lartë sportive dhe është një nga boksierët e rrallë që nga një klub lokal depërton në arenën ndërkombëtare.
Kliko ne hapsiren me poshte per me teper informacione !

2 thoughts on “Këtij i thuhet Shqiptar me Zemër, Shikoni çfarë rrahje i bën serbit (Video)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.