22 vjeçarja u vra nga nëna, të hënën do të martohej. Arsyeja e vrasjes do t’ju tmerron(Foto)


22 vjeçarja nga Texas e cila u qëllua për vdekje nga nëna e saj kishte për tu martuar me të fejuarin e saj të hënën që shkoj.Taylor Sheats dhe motra e saj 17 vjeçare Madison vdiqën të premten pasi u qëlluan me armë nga nëna e tyre pas një mbledhje familjare.42 vjeçarja Christy Sheats u qëllua për vdekje nga policia pasi vrau të bijat.Vajza më e madhe dhe i dashuri i saj prej shumë vjetësh kishin caktuar datën e dasmës për të hënën që shkoj, sipas të dhënave të të afërmëve të tyre në Facebook.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun