LAJMI I FUNDIT: “Dridhet” politika kosovare: Arrestohet Hashim Thaçi


Dhe një prej figurave të “Klanit Pronto”, protagonist i madh i kësaj ngjarje ka qenë vetë zotëri Thaçi. Dhe ai e din që fitorja e “Vetëvendosjes”, nuk është vetëm fitore e qytetarëve të Republikës, por është edhe rrezikim i lirisë së tij për shkak se ai është një prej kriminelëve të këtij vendi që ka zhvatur, ka bërë miliona euro dhe ne edhe do t’ja konfiskojmë pasurinë gjithë këtyre njerëzve që e kanë të pajustifikueshme pasurinë, por edhe do t’i çojmë në vendin e tyre aty ku e kanë secili kriminel që bën zhvatje të pasurisë publike të Republikës së Kosovës
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

Leave a Reply

Your email address will not be published.