Ramush Haradinaj e rrah sigurimin e qeverise, e gjeti flejt ne ora 6 te mëngjesit, shokuese goditja (Video)


Kryeministri Haradinaj edhe te dilleve po punon, sipas medieve i doli problem edhe me një sigurim te qeverise.Një dëshmitar aty tha se e dëgjonte duke i bërtitur me zë te larte, se pse është flejë kur dera duhet te jetë hapur“Jan msu kta me Isen, une nuk jam IS as HASHIM. Kena me punu tan bashk”
Klikoni me poshte dhe lexoni te plote artikullin
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione