Kjo 18 vjeçare konsumoi vetëm 3 mollë në ditë, për 8 muaj! E pabesueshme ajo çfarë i ndodhi më pas…


Victoire Macon Dauxerre, një 18 vjeçare ka për të ndarë me të gjithë ju një rrëfim shumë interesant. Gjatë periudhës së provimeve ajo vendosi të merrte pak orë pushim dhe shkoi bashkë me maman e saj në një qendër tregëtare për të bërë pak pazar..Atë ditë pikërisht ndryshoi gjithë jeta e saj, sepse ajo morri një propozim nga kompania e modeleve Elite. Victoire vendosi t’i bashkohej kësaj agjensie sepse i pëlqeu gjithë jeta glamur që kjo jetë e re tashmë do t’i ofronte, edhe pse tashmë do fillonte studimet për shkenca në Universitetin e Parisit.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

One thought on “Kjo 18 vjeçare konsumoi vetëm 3 mollë në ditë, për 8 muaj! E pabesueshme ajo çfarë i ndodhi më pas…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.