Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Eksperimenti që do t’ju befasojë

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.
Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb.
Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.
Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët?

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

2 thoughts on “Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Eksperimenti që do t’ju befasojë”

Leave a Reply

Your email address will not be published.