Lajm Bomb: Pas Zgjedhjeve, Gjermania i lëshon vizat për shqiptarët, ja detajet (Foto)

Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017.
“Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani.
“Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor e shohin këtë si të vetmen rrugëdalje nga papunësia në atdheun e tyre, Aplikimi është shumë thjeshtë, dhe vlen për të gjithë shqiptarët

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione