Kripë me vaj ulliri: ilaçi më i mirë natyral që qetëson dhimbjet e kurrizit

Dhimbjet e shtyllës kurrizore janë një problem që prekin një numër të madh njerëzish.
Dhimbje të tilla që vijnë nga osteoporoza, artriti, nervi shiatik etj mund të bëhen të padurueshme dhe mund të kufizojnë lëvizshmërinë tuaj. Receta që do t’ju paraqesim në këtë postim është shumë efektive në lehtësinin e këtyre dhimbjeve për një kohë të gjatë. Gjithçka që ju duhet janë 20 lugë vaj ulliri dhe 10 lugë kripë.Përziejni të dy përbërësit sëbashku dhe vendosini një një kavanoz qelqi të errët. Lëreni kavanozin në një vend të errët dhe të thatë për 2 ditë. Aplikoni përzierjen në kurriz dhe bëni masazh për 10­20 minuta. Pas 20 minutash fshijeni kurrizin me një peshqir të lagur
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote