Jeni pa asnjë cent në xhep? Ja si të bëheni me para shpejt e shpejt

Një nga arsyet kryesore që çon në grindje familjare apo në ndarje të çifteve është gjendja e keqe ekonomike.
Megjithëse ju mund të keni mjaftueshëm të ardhura, ndoshta thjesht nuk jeni një menaxhues i mirë i parasë dhe paga u “fluturon” që në fillim të muajit.Megjithatë, një udhëzues supersticioziteti, i cili mbahet si ndër më të mirët për kursimin e parave, do ju ndihmoni të afroni rreth vetes pozitivitetin dhe mirëqenien.

Le t’i hedhim një sy së bashkuPara në rrugëÇdo herë që vëreni një monedhë në rrugë, merreni sepse kur nuk e merrni do të thotë që po refuzoni pasurinë.. Çdo herë që shihni një monedhë, uluni merreni dhe thoni: “paratë në dysheme, paratë që bien si breshër”, dhe pasi ta thoni këtë vendoseni në portofolin tuaj.Në rast se keni nevojë për të përmirësuar situatën tuaj financiare, blini një qiri të thjeshtë dhe derdhni disa pika mjaltë, lëng portokalli dhe një majë luge kanelle mbi të. Ndizni qiririn mbyllni sytë dhe imagjinoni se si do ishte nëse do kishit pasuri dhe ndërkohë që do bëni këtë do ju vijnë vetë idetë se si të përftoni sa më shumë para
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote