Ja çfarë i bën Marinës nëna e Getit, nuk pritej nga një vjehërr!

Geti dhe Marina këtë verë dashurinë e tyre e kurorëzuan me martesë. Kjo dasëm bëri bujë në opinion dhe vërtetë ishte e mrekullueshme.
Marina ishte ajo që dukej mrekullueshëm dhe sigurisht fitoi edhe më tepër dashurinë e familjes së Getoarit.

Cifti në fjalë tani kanë një jetë shumë të mirë bashëshortore dhe është nëna e Getit që e don Marinën shumë.Vjehrra e Marinës apo nëna e Getit ka shpërndarë një foto të Marinës ku duket për mrekulli në emisionin e saj të ri në Klan dhe natyrisht ka marr pëlqime në facebook për këtë.
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote