Ish-komandanti i UÇK-së i përgjigjet komandantit maqedon: E kemi pa çfarë trima jeni, të dh*** e të psh*** keni…

sh-komandati i UÇK-së në luftën e Maqedonisë i njohur si Komandant Baruti, Xhemë Llamari, iu është kundërpërgjigjur Goran Angelof, udhëheqës i grupit të beretave të ashtuquajtur “Qoseto”, shkruan Gazeta NewBorn.Angelof ka shkruar “Super, shkëlqyeshëm, edhe ne ju “duam”, mos e leni pa ardh dhe do të nguleni homosekualë”Ky provokim është shpërndarë në rrjetet sociale dhe se Angelof më pas është komentuar edhe nga përkrahës të tij të cilët kanë bërë thirrje raciste dhe fyese ndaj shqiptarëve, duke dashur qërim hesapesh.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote