Shqiptarët ua venë zjarrin shtëpive të tyre në Zvicër, arsyeja do t’ju lejë me gojë hapur

Në procesin e filluar të enjten, synohet të zbulohet se kush ka qenë porositësi i zjarrvënies dhe kush e ka vënë zjarrin. Të katër të përmendurit akuzohen për të dyja, transmeton albinfo.ch. Veç kësaj dy nga burrat dhe gruaja dyshohen edhe për vepra të tjera si mashtrim, tentim mashtrimi, shkelje të rregullave në komunikacion dhe shkelje të ligjit mbi të huajt.

Rrjedha e ngjarjes sipas prokurorisë është dukur kështu: Rilinda banonte në banesën të cilës “duhej” t`i vihej zjarri. Partneri i saj i atëhershëm, Indrit G.* bashkë me të njohurin tjetër Murat A.* po kërkonin dikë që do të ishte i gatshëm të ndizte banesën e gruas.
Loading…
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote

2 thoughts on “Shqiptarët ua venë zjarrin shtëpive të tyre në Zvicër, arsyeja do t’ju lejë me gojë hapur”

Leave a Reply

Your email address will not be published.