Shiko se çfarë bën kjo Vajzë 5-vjeçare për babain e saj të Verbër do t’ju sjellë në lot..

Dhe ju ankoheni për udhëtimin tuaj në mëngjes: Videoja e ngrohjes së zemrës tregon një vajzë adorable pesëvjeçare që e drejton babanë e saj të verbër për të punuar me një shkop në Filipine
-Jenny, 5 vjeç, e udhëzon babanë e saj të verbër që të punojë çdo ditë në Filipine
– Babai i tij, Nelson Pepe, punon në një fermë kokosit në Southern Leyte
-Një video e Jenny duke përdorur një shkop për të ecur babain e saj për të punuar ka shkuar viral

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione