Biznesmeni mbyti gruan në Shkodër, kërcënon me jetë kunatat për mos të dëshmuar

Shteti u ka afruar statusin e dëshmitareve të mbrojtura dy grave në Shkodër, që janë motrat e Suela Sulës e gjetur e mbytur në tualet nëntë muaj më parë. I akuzuari kryesor është bashkëshorti i të ndjerës. Sadetin Sula, një biznesmen në fushën e mobilerisë, i cili prej nëntë muajsh refuzon të ketë lidhje me krimin. Por dy motrat e viktimës.

Flutura Shpori dhe Tatjana Hyseni dëshmuan kundër 47-vjeçarit në një proces me dyer të mbyllura në Gjykatën e Krimeve të Rënda.

Të dyja gratë u sollën me forca policie, pasi siç vlerësojnë autoritetet atyre u rrezikohet jeta, përderisa pak kohë më parë ndaj Flutura Shporit është organizuar një atentat për ta vrarë.
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote

2 thoughts on “Biznesmeni mbyti gruan në Shkodër, kërcënon me jetë kunatat për mos të dëshmuar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.