Përzieni këtë dy përbërës që i keni në shtëpi dhe strijat tuaja do të zhduken përgjithmonë! (Receta)

Strijat janë më tepër probleme estetike sesa shëndetësore. Zakonisht ato shfaqen në pjesën e vitheve, gjoksit, kofshëve apo dhe barkut. Ato janë disa vija horizontale në trup, në fillim në ngjyrë vjollcë dhe pastaj bëhen të bardha me kalimin e kohës.

Receta që lidhet me eliminimin e tyre ka në bazë kafen dhe vajin e ullirit. Kokrrat e kafesë do ta bëjnë lëkurën e butë dhe do të stimulojnë prodhimin e kolagjenit, ndërsa vaji i ullirit “mbyll” lagështinë brenda qelizave epidermale.

Përgatitja dhe përdorimi:
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote

36 thoughts on “Përzieni këtë dy përbërës që i keni në shtëpi dhe strijat tuaja do të zhduken përgjithmonë! (Receta)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.