Miksoi ujë me kripë dhe pastroi me të hundën. Kur u ngrit në mëngjes, burri i tregoi disa gjëra që do t’i mbajë mend gjithë jetën

Gërhitja është një problem shqetësues që e ndeshin shumë njerëz. Nëse jeni një prej tyre, duhet t’i dini patjetër këto gjëra. Do t’ju ndihmojnë ta shmangni atë dhe të bëni një gjumë të qetë.

Mos flini gjumë me shpinë

Disa njerëz gërhijnë kur flenë gjumë me shpinë. Do të ishte mirë që të zgjidhni një pozicion tjetër kur flini.

Zhbllokoni hundët para se të flini

Zhbllokimi i hundës me ujë të kripur është shumë efektiv kur bëhet fjalë për luftën kundër gërhitjes. Thithni me hundë pak nga përzierja me ujë të kripur dhe më pas nxirreni jashtë. Bëjeni këtë para se të flini.
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote

6 thoughts on “Miksoi ujë me kripë dhe pastroi me të hundën. Kur u ngrit në mëngjes, burri i tregoi disa gjëra që do t’i mbajë mend gjithë jetën”

Leave a Reply

Your email address will not be published.