“Lali leku, Lali punëtori”, kjo është rritja e frikshme e taksave që i “dhuroi” Tiranës

ë jesh i aftë në llafollogji nuk do të thotë domosdoshmërish se në praktikë je njëlloj. Suksesi i një drejtuesi institucional siç është bashkia, nuk mund të matet me suksesin personal, por vetëm me suksesin e politikave publike.

Kjo ishte një parantezë që i referohet bindjes tradicionaliste shqiptare kur “masin” suksesin e në politikani duke thënë “Po ai është shumë i aftë, veten dhe familjen e tij i ka siguruar thuja ç’të duash”. E debati pas një komenti të tillë mbyllet këtu!
Gjithnjë pas një deklarate publike me fjalë e premtime të mësha, mos harroni se askund nuk përmenden interesat tuaja të përditshme që duhet t’i përmbushni me aq të ardhura sa keni në xhep.
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote