O Albin Kurti! A është e vertetë që gruaja juaj është vajza e Zoran Sokoloviçit?

Shpresojë se Lëvizja Vetëvendosje nuk do ta konsidëroj si provokim apo sulem ndaj tyrë.
E verteta që në Republikën e Kosovës veprojnë mbi 70 sherbime të huja që nuk ja dojnë të miren në vendit tonë, të dashur. Por ty Zotri Albin Kurt po tu drejtona me këto pytje direkte.
Historia jonë na mëson se Ahmet Zogu ka ardhë në pushtet pikërisht me retorika patriotike , dhe pastaj është bër edhe Mbret, dhe në fund arriti kulmin bashkpuntor i shkëlqyer i Serbisë.

Po ju Zotri Albin Kurti pozicioni yt në dukje që shfaqet si shumë atdhetar, që urojë ta keshë të vërtet. A është e vertetë se ju me bashkshorten e juaj jeni njohur në burg? Ajo a ka qenë puntore në kryqin e kuqë gjatë kohes së juaj në burg? A është e vertet se është me pasaportë Norvegjezë, por me origjinë serbe? A është e vertetë që është vajza e Zoran Sokoloviçit? Është mire tja spjegoshë publikut keto gjëra !!Arsyja që ti parashtrova këto pytje është se je figurë publike,politike (Deputet), Ish kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote