Dieta me veze : Humbni 30 kile për tre muaj

Buka, brumërat dhe patatet janë rreptësisht të ndaluara. Për tre muaj mund të humbni deri në 30 kilogramë!
Njëri nga ithtarët më të flaktë të kësaj diete është aktori Adrian Brody, i cili kishte humbur 15 kilogramë duke u përgatitur për rolin në filmin “The Pianist”.

Versioni i tij i kësaj diete ishte: vezët i hante për kafjall, pak mish të pulës të pjekur në skarë për drekë dhe
një copë peshku me perime të ziera në avull për darkë.
Ja një shembull i kësaj diete

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni linkun e plote